Wednesday, April 29, 2009

Plats på scen åt nästa träskalle

Var kommer dom ifrån och varför ges dom så mycket utrymme att sprida dyngan som otaliga gånger redan påvisats som tomt skitprat?
TPB är högerextremister! TPB publicerar bilder på mördade barn! TPB knarkar! TPB stjäl mat ifrån svältande barn i Afrika! TPB är ansvariga för 9/11!! TPB äter spädbarn till frukost! TPB sponsrar Usama bin Ladin!! TtBPP )kK(/&(/11fhgtrfyu%%&/&.....
Förbannat underligt att man inte har något förtroende alls för blaskorna.

På tal om pirater så måste jag göra en repost av en fin liten sak jag gjorde till en föredetta rullstollsbunden vän som numera är uppe och går på kryckor


Lyteskomik? Hell yes!!
Han med lytet skrattade så in i helvete och tryckte upp den 1,5 x 1m till sin segelbåt.
Kanske borde stämma honom för brott mot upphovsrätten.

11 comments:

Kandisen said...

Bra rutet Hanne!
Fegskitarna och rasisterna bakom TPB äcklar mig. Deras likgiltighet inför Arbogafamiljens lidande är fullständigt vidrigt, Sundes vägran att träffa pappan mellan fyra ögon så ynkligt och fegt att man häpnar. Deras "frihet / kultur"-hyckleri är bara bullshit - de vill dra in reklampengar på att sprida frukten av andras arbete, och förnekar de kreativa människorna rätten att leva på sitt arbete. ÄCKLIGT!
PS - att din vän satt i rullstol och numera går på kryckor tar jag som intäkt för att han snart är på benen utan kryckor. Be honom göra en lyteskomisk bild åt dig den dagen du blir förlamad från midjan och neråt och aldrig mer varken står upp eller får "den" att stå. Du kommer säkert också att "skratta så in i helvete"...
...inte.

Yrvaken said...

Oooh!! Trolleriförsök..Undrar vem som kan ligga bakom??

I övrigt så kommer han aldrig slippa kryckorna om inget medicinskt mirakel sker så att dom kan få ryggraden och bäckenbenet att växa ihop igen, men det är kanske inte omöjligt.

Thomas Tvivlaren said...

Grym bild onekligen! Och för övrigt är det piratrörelsen som ligger bakom svininfluensan i Mexiko...

Yrvaken said...

Har läst det nånstans jag med Tvivlaren.
Det var solid bevisning, tyvärr har jag tappat bort den.
Just take my word for it, det borde räcka!

Thomas Tvivlaren said...

@Kändisen: När jag var liten älskade jag åtminstone trollkarlar men troll har jag aldrig varit så förtjust i.

Är det Sundes fel att åklagaren/förundersökningsledaren inte uteslöt bilderna från förundersökningen? Jag antar att du utnyttjat din demokratiska rätt att läsa förundersökningen? Då vet även du att bilderna i detta fall var umbärliga och mycket väl kunnat uteslutas då det rättsmedicinska protokollet mer än väl borde varit tillräckligt.

Att försöka inskränka demokratin genom att spela på starka känslor kopplade till andra människors djupt tragiska olycka det är banne mig äckligt! Skämmes ta mig f-n!

Yrvaken said...

I övrigt så blir jag nästan tårögd när jag tänker på hur mycket jag måste sårat min kryckberoende vän...
Tänk bara vad han måste ha lidit när han med ett skratt stapplade in på ett tryckeri och bad dom fixa en gigantisk flagga tills hans båt..*bbrrr*...Vilket jävulusiskt lidande jag måste utsatt honom för.
Sen bjuda in mig, hans nemesis, på ett flak öl och ett gott skratt på båten som tack.
Skrämmande.

Thomas Tvivlaren said...

Som jag brukar säga: "Det som inte tål att skämtas om kan heller inte tas på allvar."

Därmed inte sagt att det finns mer eller mindre väl valda tillfällen att skämta om saker och ting. Uppenbarligen var det tillfälle du valt idealiskt med tanke på reaktionen från kompisen... :)

Yrvaken said...

Det är en väldigt nära vän så jag vill tro att jag hade vetat om det var att gå över gränsen.

Sen att spåndockan ovan kliver in här och förklarar hur saker ligger till utan att ha den blekaste aning om omständigheterna alls säger mer om han/henne än om något eller någon annan.
Hade det varit jag som gick med kryckorna så hade jag förmodligen blivit grinig av att bli behandlad med silkesvantar som 'invalid' istället för att bli behandlad som vem som helst annars.

Thomas Tvivlaren said...

Alltid kul med folk som "vet bäst"...men framstår som de kört upp huvudet där solen sällan skiner.

Instämmer, de grövsta svordomarna och cynismer jag stött på kom från en rullstolsbunden som vägrade att känna sig som ett offer. En av de starkaste personer jag träffat. Samtidigt så har jag full förståelse för att det inte är alla som orkar lyfta sig. (Så känner jag själv ibland trots att jag har både armar och ben i behåll.)

Morrica said...

Fin bild, får jag låna den till vän i rullstol som behöver muntras upp till att komma upp på kryckor?

Yrvaken said...

Ta för dig!