Saturday, November 18, 2006

Inåtvänd Planläggande Abstrakt Tänkare

TESTDAGS!!

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Det är smått underhållande att alla framstår så älskvärda i svaren på sånt här trams.
Det vore roligare om man fick tillbaka:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem, du är less på att förklara skit för folk). Du inbillar dig ofta att du är rätt smart. Du funderar ofta på varför andra är så jävla korkade.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv och ve den som jävlas med ditt schema. Du dömer snabbt och har ofta förutfattade meningar om andra människor och uppfattas därför som något av en skitstövel.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker inte fungerar (slutsatsen blir ofta att skit inte fungerar för att folk är idioter i allmänhet)

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig person och folk avskyr dig för att du sällan låter dom vara ifred i sina illusioner. Du bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv och kan inte avgöra om du avskyr dem eller dig själv mest

4 comments:

mitt fyrverkeri said...

Ingen jävel ska ju komma och säga att du inte har självdistans iaf. ;)

Yrvaken said...

Nåja..För att kalla det självdistans så förutsätter det väl att testet var träffande till att börja med.
Vilket jag inte direkt vill kalla det.

Dom målar upp så grovhuggna profiler att de kan passa på vem som helst, och formulerar det så fint att man vill att det ska passa in, sen sköter fantasin resten...Boooring!

Anonymous said...

Klart det är grovhugget, det var ju rättså allmänna och odetaljerade frågor.
Sluta nu leta fel. Folk är boring och gillar boring tester. ;)

Thomas Tvivlaren said...

Intressant fenomen det där med människors längtan efter bekräftelse och uppskattning (och egocentricism)...för det är ju ofta det det handlar om. För några veckor sedan så skrev varenda kotte i bloggosfären om ett IQ-test exempelvis...